KIKSAO JE...

Pijan, s drogom, bez boravišne dozvole: Policajci u Iki morali ‘prekovremeno’ zapisivati sve prekršaje 31-godišnjaka!

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Osumnjičenik je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o strancima, izvijestila je policijska uprava primorsko-goranska.

Tijekom jučerašnjeg dana opatijska policija je prilikom redovne kontrole prometa na području Ike zaustavila 31-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji je upravljao osobnim vozilom Audi, zagrebačkih registracijskih oznaka.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 31-godišnjaku početkom ožujka istekao privremeni boravak na području Republike Hrvatske te da je pred nekoliko dana ponovo ušao u Republiku Hrvatsku nakon čega nije prijavio boravak.

Policijski službenici su prilikom kontrole osobe zamijetili da je 31-godišnjak pod utjecajem alkohola, a posjedovao je i manju količinu droge, ali je odbio podvrgnuti se testiranjima na prisutnost alkohola i droga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o strancima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari