ZA DALJNU PRODAJU

Kokain, marihuana, vaga… Policija na riječkom području raskrinkala još jednog dilera (43), ‘pali’ i njegovi suradnici

Photo: Marko Dimic/PIXSELL/ Ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici opatijske policije proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 33, 34 i 43 godine zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga.

“U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na širem riječkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila kojima se koristi 43-godišnjak, gdje je pronađeno i oduzeto oko 40 grama kokaina, više od 230 grama marihuane, digitalna vaga i druge predmete.

Također je utvrđeno da je dvojici osumnjičenika starosti 33 i 34 godine tijekom ove godine prodavao marihuanu na području Rijeke i Opatije za određenu svotu novaca.”,izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ostala dvojica osumnjičenika su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari