NIJE SE ŽELJELA ZAUSTAVITI

Pijana mlada motoristica noćas divljala u centru Rijeke! Bježala i policiji, platit će 63 tisuće kuna kazne!

Foto: Ilustracija (Mateo Levak/Riportal)

Noćas je u središtu Rijeke, u ulici Moše Albaharija , oko 1.10 sati alkoholizirana vozačica izazvala prometnu nesreću s materijalnom štetom

“Riječ je o 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je pri koncentraciji alkohola od 2,23 g/kg upravljala motociklom marke TGB, bez registarskih oznaka i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom”, javljaju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Osim toga, prije prometne nesreće u kojoj je udarila u dva parkirana osobna vozila, na semaforu je prošla kroz crveno svjetlo te se nije zaustavila na svjetlosne znakove policijskih službenika već je nastavila vožnju i izazvala prometnu nesreću.

Potom je privedena u policijske prostorije te po završetku postupanja, zbog počinjenih prometnih prekršaja, a sukladno važećim zakonskim propisima, nadležnom općinskom sudu za 23-godišnjakinju je predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari