ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

DUG ZA HEPTANONE? Sin poznatog političara stoji iza krvavog obračuna

Ilustracija (Riportal)

Iza rešetaka u Remetincu će boraviti minimalno mjesec dana, zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, ali i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela

Hrvatinu Gabelici (49), sinu poznatog političara Ivana Gabelice i osnivača Hrvatske čiste stranke prava, određen je istražni zatvor zbog pokušaja ubojstva 19. rujna u Zagrebu.

Iza rešetaka u Remetincu će boraviti minimalno mjesec dana, zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, ali i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

“Moj klijent je iznio vrlo kratku obranu i nije odgovarao na pitanja”, rekao je za 24sata Gabeličin odvjetnik Neven Antić.

Inače, Gabelicu se sumnjiči da je s više uboda nožem 19. rujna u 21.30 u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu pokušao ubiti Milivoja M. (49). Ranjenika su prevezli u KB Merkur, gdje su ga operirali i spasili mu život. U napadu je zadobio teške tjelesne ozljede.

Navodno se sve odigralo zbog duga koji je žrtva imala prema napadaču, optuženom i za preprodaju heptanona, ali situacija je izmakla kontroli.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari