PIJANA VOZILA NEREGISTRIRANI FIAT PUNTO: Nakresanoj 34-godišnjakinji izmjerili 1,95 promila

Tijekom proteklog vikenda policija je na prometnicama Primorsko-goranske županije zabilježila 381 prometni prekršaj. Najviše je prekršaja, čak 76 zbog prebrze vožnje, 35 zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a 32 prekršaja zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa.

Najveća brzina izmjerena je sinoć, oko 23,30 sati na riječkoj zaobilaznici. Vozač VW golfa se od čvora Škurinje prema Diračju kretao brzinom od 124 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 70 kilometara na sat.

Neslavnu titulu alkoholnog rekordera osvojila je 34-godišnja vozačica Fiat punta, koja je noćas oko ponoći zaustavljena u Opatiji. Izmjereno joj je 1,95 promila alkohola u krvi. Usto, Fiat puntu je istekla registracija i tehnički pregled vozila, a utvrđeno je kako 34-godišnjakinja nije u zakonskom roku prijavila promjenu prebivališta čime je počinila prekršaj iz Zakona o prebivalištu.

Jučer oko 6,50 sati u Delnicama je zaustavljen 46-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila alkohola u krvi upravljao vozilom iako mu je vozačka dozvola oduzeta zbog neodazivanja na izvanredni liječnički pregled, a sa sobom nije imao niti osobnu iskaznicu.

U subotu, 1. studenog oko 14.10 sati na na graničnom prijelazu Pasjak zatečen je 49-godišnji vozač Ford mondea, kojem je istekla prometna dozvola. Također, bez valjane prometne isprave, bez ikakvih isprava o identitetu te bez položenog vozačkog ispita, 30. listopada oko 00.50 sati na području Dramlja zaustavljen je 18-godišnjak koji je upravljao motociklom marke Piaggio. Počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari