U ZADRU

Pijana žena vrijeđala konobara jer joj nije dao piti alkohol. Nasrnula je i na policiju!

Photo: Sime Zelic/PIXSELL

Nakon što je privedena, kod 44-godišnjakinje je u prostorima policije utvrđeno je da je imala 1,79 promila u krvi, a kod nje su pronašli i marihuanu…

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Naime, 44-godišnjakinja je u nedjelju u popodnevnim satima vrijeđala konobara koji joj je odbio poslužiti alkohol, a potom je nastavila vrijeđati i zaštitara.

Nakon što je policija izašla na teren, žena se pokušala udaljiti i vrijeđala policajce. Iz PU zadarske dodaju da je pružala aktivni otpor i fizički nasrnula na policajca.

Naime, nedjelju, 27. studenog oko 14.45 sati u Zadru u Ulici Akcije Maslenice, nakon zaprimljene dojave kako unutar ugostiteljskog objekta pod vidljivim utjecajem alkohola ženska osoba narušava javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način, vrijeđajući konobara koji je odbio uslužiti alkoholnim pićem, nakon čega je nastavila vrijeđati i zaštitara.

Uz uporabu sredstava prisile dovedena je u službene prostorije policije gdje joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,79 g/kg te je kod nje pronađeno oko 1,8 grama marihuane.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 44-godišnjakinje podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi, te je nadležnom sudu podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona protiv javnog reda i mira te Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, priopćili su iz PU zadarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari