U TIJEKU INTERVENCIJA POLICIJE

Galerija | STRKA KOD ZTC-A: Opljačkan kombi FINA-e?

Iz policije su potvrdili da je u pitanju intervencija zbog kaznenog djela

Iz neslužbenih izvora saznajemo da je u garaži trgovačkog centra počinjen razbojnički napad na vozilo FINA-e kojim se prikuplja dnevni utržak trgovačkog centra

Oko trgovačkog centra policijski službenici osiguravaju područje i tragaju za eventualnim tragovima koje su pljačkaši ostavili. U središtu Rijeke čule su se sirene koje su pokazatelj da je u tijeku hitna i opsežna potraga za pljačkašima.

Vozačima na širem području Krnjeva savjetujemo pažljiviju i strpljivu vožnju jer su mogući kraći zastoji u prometu zbog provođenja policijske akcije.

“Danas oko 13.15 sati policija je zaprimila dojavu o počinjenju razbojništva u trgovačkom centru na području Krnjeva u Rijeci, a na štetu financijske agencije.

Prema dosadašnjim saznanjima nema informacija o ozlijeđenim osobama.

U tijeku je intenzivno postupanje policije u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela te utvrđivanja svih okolnosti događaja.”, priopćili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari