POLICIJA UPOZORAVA

Pijani motociklist (51) sletio s ceste u Lokvama; S teškim ozljedama prevezen u riječki KBC

Foto: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Pozivaju se vozači da ne precjenjuju svoje vozačke sposobnosti, koriste propisanu motociklističku opremu te se pridržavaju svih prometnih pravila i propisa

Vozač motocikla marke Yamaha, delničkih registracijskih oznaka teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 13 srpnja oko 19 sati u mjestu Lokve. Riječ je o 51-godišnjem vozaču koji je motociklom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,20 g/kg, a koji brzinu vožnje nije prilagodio osobinama i stanju kolnika mokrog od kiše. Ulaskom u zavoj u kočenju je sletio s ceste i udario u kameno-betonski zid.  Zbog zadobivenih ozljeda prevezen je u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

VIDEO DANA:

Policija i ovom prilikom apelira na povećani oprez u prometu, posebice imajući u vidu da su vozači mopeda i motocikala jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu. Vozače navedenih vozila, ali i sve druge vozače savjetujemo da prilagode vožnju uvjetima i stanju kolnika, naročito u slučaju kiše i drugih vremenskih nepogoda, kao i u slučaju gužvi na cestama i vožnje u koloni. Isto tako, pozivaju se vozači da ne precjenjuju svoje vozačke sposobnosti, koriste propisanu motociklističku opremu te se pridržavaju svih prometnih pravila i propisa, kako bi se smanjila mogućnost nastanka prometnih nesreća, a naročito onih s najtežim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari