UHVAĆEN NA DJELU

Pijani ovisnik provalio u trgovinu u Rijeci, policija ga zatekla na djelu

Foto: Riportal

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik bio pod utjecajem alkohola te da je neovlašteno posjedovao manju količinu marihuane i nekoliko tableta s popisa droga

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe i neovlaštenog posjedovanja droge.

“U subotu, 18. ožujka, oko 2 sata, tijekom redovnog obavljanja službe policijski službenici su u trgovini na području Rijeke zatekli 29-godišnjaka. Naime, spomenuti je provalio u navedenu trgovinu u vlasništvu 61-godišnje hrvatske državljanke i otuđio stotinjak eura. Vidjevši policijske službenike pokušao je pobjeći, ali su ga oni u tome spriječili.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik bio pod utjecajem alkohola te da je neovlašteno posjedovao manju količinu marihuane i nekoliko tableta s popisa droga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te mu je određen istražni zatvor.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari