BRUTALNO PREMLAĆIVANJE

Policija traži pomoć: Prepoznajete li muškarca s fotografije?

Foto: Policijska uprava zagrebačka

Policija poziva građane koji imaju informacije o mladiću s fotografija da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb

Nepoznati počinitelj je na križanju Draškovićeve ulice i Kneza Borne u Zagrebu počinio kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda”.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Foto: Policijska uprava zagrebačka

Nepoznati je muškarac starosti oko 20-tak godina, visine oko 180 cm, mršavije tjelesne građe, kratke tamne kose, odjeven u zimsku jaknu tamno-plave boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje, dok se s njim u društvu nalazila nepoznata muška osoba starosti oko 20-tak godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, kratke kose svijetlije boje, odjeven u zimsku jaknu narančaste boje, tamno-plave hlače i tenisice crno-bijele boje.

Foto: Policijska uprava zagrebačka

“Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj telefona 01/4570-120, njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192”, poručuju iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari