POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJIMA

Po gorivo na gradilišta?! Iz radnih strojeva na području Zameta i Kostrene ukrali preko 7000 kuna goriva!

Foto: Pixsell, Riportal

Od 1. lipnja počinjena su kaznena djela teške krađe provaljivanjem i krađe kojima je otuđeno gorivo vrijednosti oko 14 000 kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u proteklih nekoliko dana, od početka lipnja, na području Rijeke i okolice otuđili gorivo. Prema dosadašnjim saznanjima, počinitelji na gradilištu na području Zameta u Rijeci iz građevinskog stroja (bagera) su otuđili više od 30 litara goriva, dok su s gradilišta u Kostreni iz dva radna stroja otuđili gorivo u vrijednosti čak oko 7900 kuna. Ovim kaznenim djelima teške krađe provaljivanjem oštećena je tvrtka sa sjedištem u Opatiji te građevinski obrt iz Čavli.

Uz navedeno, policija je evidentirala i četiri događaja neplaćanja natočenog goriva u vozila na benzinskim postajama na području Čavli, Opatije i Rijeke. Ovim kaznenim djelima krađe oštećene su dvije tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.  Procjenjuje se da sveukupna počinjena materijalna šteta iznosi oko 14.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari