NITKO NIJE BIO VEZAN?

Poginuli dva brata i dijete vrtićke dobi; ‘Prizor je bio uznemirujuć…’

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ne mogu ni zamisliti koju tugu proživljavaju, rekla je jedna mještanka Ogulinca, dok je druga kazala kako je čula da nitko od njih u vozilu nije bio vezan

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 17 sati u mjestu Ogulinec kod Velike Gorice poginule su tri osobe. Na Državnoj cesti 30 pod nerazjašnjenim okolnostima došlo je do slijetanja osobnog automobila koji je udario u betonski mostić te završio na krovu. Kako navodi Jutarnji list, troje putnika, među kojima je bio i mališan vrtićke dobi, podlegli su teškim ozljedama nakon što su ispali iz vozila. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o dva brata te sinu jednog od njih koji je bio na mjestu suvozača.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, a navodno su nesreći najvjerojatnije kumovali sklizak kolnik i neprilagođena brzina stanju i uvjetima na cesti.

‘Tijela su bila vani. Vrlo uznemirujući prizor…’

“Nismo odmah znali što se događa. Izašli smo na cestu i neki muškarac je vikao: ‘Ljudi, zovite Hitnu’. Potom smo vidjeli u daljini smrskani bijeli Ford okrenut naopačke. Vrata auta bila su širom otvorena i tijela su bila vani, a oko njih i neki predmeti koji su ispali. Vrlo uznemirujući prizor iako smo bili 50-ak metara daleko. Nije dugo trebalo da u Ogulinac dođu Hitna, policija i vatrogasci. Na licima im se kasnije vidjelo da im je teško od scena kojima svjedoče iz blizine. Jadna obitelji trojice poginulih. Ne mogu ni zamisliti koju tugu proživljavaju”, rekla je za Jutarnji jedna mještanka Ogulinca. Druga je rekla kako je čula da nitko od njih u vozilu nije bio vezan.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Trebaju utvrditi njihov točan identitet

Tri beživotna tijela nakon dovršetka očevida prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio njihov točan identitet jer je samo jedna osoba kod sebe imala dokumente. Također, obdukcija će pokazati je li vozač bio možda pod utjecajem određenih supstanci ili mu je pozlilo tijekom vožnje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari