KAO U FILMU

Galerija | Pogledajte fotografije: Ovo su posljedice sinoćnje filmske policijske akcije: ‘U jednom trenutku čuo sam i pucnjeve’

Četvorica pod sumnjom da su provaljivali u domove pod nadzorom su policije, izvijestili su u utorak navečer iz zagrebačke policije.

Na području Maksimira, na raskrižju Maksimirske i Hondlove, u 20.50 sati policija je zadržala četvoricu muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u domove, izvijestili su kratko iz PUZ-a i dodali da su muškarci pod nadzorom policije.

Na snimkama se vidi da se nasred raskrižja stvorila gužva te da policajci odvode više muškaraca na travu pored ceste i viču im “glava dolje”.

Dio policajaca je u službenim odorama, dok neki imaju fantomke. Više automobila stoji nasred raskrižja, a njih su okružila policijska vozila.

“Bilo je strašno, kao u nekom akcijskom filmu. U jednom trenutku čuo sam i pucnjeve. Sve je bilo blokirano, 20 minuta nisu nas pustili da prođemo”, rekao je za Jutarnji list jedan svjedok koji se našao na tom raskrižju baš u tijeku akcije, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari