ZAHTJEVNA AKCIJA

Galerija | Pogledajte fotografije: Riječki vatrogasci i noćas vodili tešku borbu s vatrom na deponiju reciklažnog dvorišta na Pehlinu

U gašenju požara sudjelovalo je 40-tak vatrogasaca s desetak vozila

U petak iza 17 sati na deponiju reciklažnog dvorišta na Pehlinu izbio je požar. Iznad požarišta ubrzo se počeo uzdizati gusti crni dim što je uzbunilo i uznemirilo stanovništvo zapadnog dijela grada.

Ubrzo su na mjesto izbijanja vatre stigle jake vatrogasne snage iz JVP Rijeka. Pomoć je kasnije stigla i iz drugih lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Požar je relativno brzo stavljen pod kontrolu u smislu da je spriječeno širenje vatre na okoliš i druge objekte, no njegovo gašenje iziskivalo je daleko veće napore i dulje vremensko razdoblje, tako da su se vatrogasci s vatrom i dogašivanjem vatre botili praktički cijelu noć.

Gašenje ovakve vrste požara otežano je zbog činjenice da gore velike nakupine raznog smeća, pa vatra može tinjati ‘u dubini’ lokacije i kada se čini da vatre više nema i da je požar ugašen
.
Uzrok izbijanja požara za sada nije poznat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari