PONIJELO GA

Skrivio prometnu pa prijetio policajcu: ‘Požalit ćeš, ja sam dobar s Đakićem, riješit ćemo tebe i tvoje’

Foto: Screenshot/Facebook

‘Bio sam toliko uznemiren da sam zatražio pomoć liječnika u bolnici gdje mi je izmjeren tlak koji je bio 220/130, a psihijatrica mi je prepisala lijek za smirenje’, otkrio je napadnuti policajac

Zbog prijetnji policajcu, nakon što je pijan skrivio prometnu nesreću u Podravini u travnju, 43-godišnji Mario mogao bi sedam mjeseci ‘odležati’ u zatvoru. Kako piše Danica, sve se dogodilo oko 22 sata u Pitomači, a tužitelji su zbog tog događaja protiv njega podigli optužnicu kojom traže beuzvjetan zatvor u tom trajanju.

“Požalit ćeš, ja sam dobar s Đakićem, riješit ćemo tebe i tvoju obitelj. Samo ti piši, radit ćeš još tri dana, ja ću s kumovima Đakić saznati tvoju adresu i gdje tvoja djeca šetaju. Doći ću na tu adresu, a tebe ću riješiti da radiš još tri-četiri dana”, prijetio je Mario tada policajcu. A te riječi kod policajca su “izazvale strah za život i sigurnost, kao i za život i sigurnost njegove djece, a djelo je počinjeno prema službenoj osobi u vezi s njezinim radom, dakle, drugome je ozbiljno prijetio da će ga usmrtiti, a djelo je počinjeno prema službenoj osobi”.

Sud je povjerovao policajcu

Ipak, 43-godišnjak je tijekom istrage sve opovrgnuo. Kako kaže, bio je pod utjecajem alkohola, a rekao je da je možda dobio batina od Đakića, no da mu oni nisu kumovi i da s njima ne komunicira.

Sud je, ipak, povjerovao policajcu koji je te noći bio na očevidu. Policajac kojem je prijetio rekao je da se “uplašio tih riječi te ih je shvatio ozbiljno posebno zbog prezimena koje je Mario spominjao u prijetnji”.

“Najviše sam se ustrašio kada mi je rekao da će saznati gdje moja djeca šetaju, da će doći na moju adresu, da će riješiti mene i moju obitelj. Bio sam toliko uznemiren da sam zatražio pomoć liječnika u bolnici gdje mi je izmjeren tlak koji je bio 220/130.

Psihijatrica mi je prepisala lijek za smirenje. Zbog svega bio sam na bolovanju sedam dana, a policija mi je zbog zdravstvenog stanja oduzela službeno oružje, kao i oružje koje posjedujem kao privatna osoba”, otkrio je policajac. Svi ti navodi potvrđeni su policijskom i liječničkom dokumentacijom, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari