"BILO JE KAO NA FILMU"

Video | POGLEDAJTE VIDEO KARAMBOLA NA VIŠKOVU! Fordom udario u vozilo ispred sebe i završio okrenut na cesti!

Foto: Facebook/T.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Nesreća se dogodila danas oko 18 sati na samom ulazu u Viškovo

Još jedan primjer kako se u djeliću sekunde neopreznom vožnjom može dovesti u opasnost svoj i tuđi život vidjeli smo danas na području Viškova!

Na samom ulazu u Viškovo, vozač Ford Focusa, prema pričanjima svjedoka a i snimkama nadzornih kamera, zbog u najmanju ruku neoprezne vožnje, prevelikom brzinom je pokušao zaobići vozilo VW Golf ispred sebe.

Foto: Facebook/I.D/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Međutim, tijekom jako loše izvedenoga vozačevog manevra, Ford je prednjim dijelom zakačio stražnji dio Golfa. Vozač Forda je uslijed toga izgubio kontrolu nad vozilom koje je doslovno “poletjelo” zrakom, a Ford se okrenuo i završio na kolniku s kotačima u zraku!

Prema prvim informacijama s terena, u ovoj prometnoj nesreći – na svu sreću – nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Mlađem muškarcu, vozaču Forda, pomogli su stanari okolnih zgrada koji su istrčali na ulicu nakon što su čuli glasni tresak.

“Auto je letio zrakom, bilo je kao u filmu!”, kazala je okupljenima jedna svjedokinja nesreće.

Golfu je oštećen stražnji dio (Foto: Facebook/T.M./Problemi u prometu Rijeka i okolica)

Materijalna šteta bit će velika jer je na vozilu marke Ford prednji dio potpuno smrskan, dok je na vozilu marke Golf oštećen stražnji kraj.

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su i pripadnici hitnih službi. Policijski službenici obavljaju očevid zbog čega se promet odvija nešto sporije, naizmjenično jednim prometnim trakom.

Video: Facebook/J.B./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari