NEMILE SCENE

Video | Pogledajte video noćnog vandalizma “na Kontu”! Ugostitelji očajni, jedva posluju. Ovo im ne treba!

Popularni fast food Buddy`s nažalost relativno često je na meti noćnih vandala

Iako taj ugostiteljski objekt zbog svoje lokacije na mostu i zbog kvalitetne ponude brze hrane uživa veliku popularnost kod Riječana, a posebno mlađe populacije koja se vikendom okuplja “na Kontu”, nažalost relativno često je i na meti noćnih vandala kojima je inventar lokala iz nekoga razloga posebno “na piku” pa je već zabilježeno nekoliko slučajeva uništavanja stolica i stolica – pa čak i bacanja inventara u Rječinu.

Posljednji takav incident dogodio se danasrano ujutro, nešto prije 4 sata, a sve je zabilježeno i na snimci nadzorne kamere.

Četvorica mladića nakon očito “vesele” noći našli su se upravo kod fast fooda Buddy`s, a onda je počelo iživljavanje na inventaru lokala. Sve možete pogledati na videu:

Mnogi ugostitelji su ionako zbog pandemije koronavirusa praktički u bezizglednoj situaciji i razmišljaju isplati li im se uopće raditi.

Upravo zbog ove teške situacije u kojoj se svi nalazimo, očekivalo bi se da svi imamo i više razumijevanja jedni za druge.

Očajavali smo kada je sve bilo zatvoreno zbog pandemije i sanjali kada ćemo opet u restoran, kafić, terasu, fast food…

Ako želimo da ugostitelji opstanu i dalje nam nude sve ove stvari koje čine život, nemojmo im otežavati egzistenciju.

Budimo odgovorni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari