HOROR!

Galerija |POJAVILA SE NOVA SNIMKA Novi detalji brutalnog huliganskog napada: Tukli su muškarca koji se vratio s posla

Idi na originalni članak

Nakon snimke samog napada dvojice huligana na muškarca, na Facebooku se pojavila nova snimka na kojoj se vidi kako napadači bježe u trenutku kada stižu policajci

Oglas

Prošle noći, oko 4 sata, u ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čovjeka koji se vraćao s posla. Izvukli su ga iz automobila, izudarali ga, opljačkali te bejzbolskom palicom razbijali njegov automobil. Napadnuti je završio u bolnici s tjelesnim ozljedama, a napadači su pobjegli kada se na mjestu događaja pojavila policija. Neslužbeno se spominje da je do incidenta došlo zbog parkirališnog mjesta.

Objavljena je i snimka događaja koju možete pogledati OVDJE, a snimio ju je netko od stanara s prozora obližnje zgrade.

Nova snimka incidenta

Nakon snimke samog napada dvojice huligana na muškarca, koju je snimio netko iz obližnje zgrade, na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” pojavila se nova snimka na kojoj se vidi kako napadači bježe u trenutku kada stižu policajci.

Večernji list piše kako policija još utvrđuje jesu li se svi sudionici ovog inciidenta poznavali od ranije ili je riječ o slučajnom sukobu u prometu. Iz zagrebačke policije poručili su da će se oglasiti priopćenjem kada prikupe sve potrebne informacije.

Exit mobile version