UŽAS U ZAGREBU

‘Ostao je ležati krvav’: Napali starca bejzbol palicom, opljačkali ga i razbili mu auto

Screenshot

Šakama su ga udarali u glavu, kad su čuli sirene policije, dali su se u bijeg

U subotu oko 4 sata ujutro u ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čovjeka, opljačkala ga te mu bejzbolskom palicom uništili automobil. Stariji muškarac zadobio je tjelesne ozljede te je hospitaliziran.

Policija je na lice mjesta stigla oko 4 sata i 20 minuta, a čim su dvojica nasilnika vidjeli rotacijsko svjetlo pobjegli su. Kako neslužbeno doznaje Večernji list do sukoba je došlo zbog parkirnog mjesta.

“Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su urlati na čovjeka. Došlo je do verbalne prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovjek je nepomično ostao ležati krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni”, rekla je svjedokinja.

Kaže, da se muškarac pridigao, a da su ga ovi opet napali šakama i palicom.

Napadnuti muškarac zazivao je pomoć do dolaska policije govoreći: “Opljačkali su me, sve su mi uzeli, uništili su me…”. Napadači iz sivog automobila ostavili su vozilo otključano, a na njemu ima tragova krvi, prenose RTL Vijesti.

Objavljena je i snimka događaja koju možete pogledati OVDJE, a snimio ju je netko od stanara s prozora obližnje zgrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari