NE RADI, A PLAĆA IDE

Video | Policajac koji je pijan divljao u autu i tukao se udaljen iz službe, ali tu je i ‘kvaka’

Probio ogradu je na kraju slijepe ulice i zaustavio se na livadi. Nakon toga izišao je iz vozila te se potukao s nekoliko stanovnika. Jednom je navodno slomio kosti lica. Više u video prilogu!

Pijani 41-godišnji policajac u BMW-u je, kako doznaje bio s prijateljem. U ulici gdje je ograničenje 30 vozio je više od 100 kilometara na sat. Probio ogradu je na kraju slijepe ulice i zaustavio se na livadi. Nakon toga izišao je iz vozila te se potukao s nekoliko stanovnika. Jednom je navodno slomio kosti lica. I policajac je s tjelesnim ozljedama prebačen u bolnicu.

“Primljen je na kliniku za kirugiju, zbrinut je po kirurgu i otorinolaringologu. Tjelesne ozljede su lakše. Zadržan je zbog opservacije i sigurnosti liječenja”, rekla je Marica Žižić, glavna dežurna liječnica KB Sveti Duh.

Disciplinski postupak iako nije bio u službi

Bio je pijan, a iako nije bio na službenoj dužnosti protiv njega je pokrenut stegovni postupak. Udaljen je iz službe, a iako se protiv njega vodi disciplinski postupak on ima pravo na plaću tijekom postupka, ali neće raditi. Inače radi u ekipi za očevid PU zagrebačke.

Iz policije govore i da su policijski službenici teritorijalno nadležne postaje prometne policije poduzeli sve potrebite aktivnosti vezane uz prometnu nesreću s materijalnom štetom koju je u svojstvu vozača osobnog automobila prouzročio policijski službenik Policijske uprave zagrebačke, koji je u trenutku nesreće bio izvan službe, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari