ZA MANJE OD POLA SATA

Strelovita akcija na Kantridi! Provalnici još nisu raspremili torbe a na vrata vozila im ‘pokucali’ policajci!

Ilustracija: Igor Kralj/Pixsell

Policija je na području Kantride ekspresno uhvatila trojicu provalnika u trgovinu

Postupajući po dojavi o provali u trgovinu na području Kantride u Rijeci, zaprimljenoj 2. travnja oko 4 sata, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka su za manje od pola sata zaustavili osobno vozilo delničkih registracijskih oznaka, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

“U vozilu, zaustavljenom nedaleko trgovine, nalazile su se tri muške osobe a na podu vozila uočena je vreća s cigaretama i provalnički alat. Uz to, obilaskom mjesta događaja policija je pronašla i dio odbačenih kutija cigareta te druge predmete iz trgovine.”, prepričali su iz policije.

Zatečene osobe, za koje je utvrđeno da su hrvatski državljani starosti 18, 19 i 44 godine, privedeni su u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja.

Sva trojica su po završetka kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni za tešku krađu i predani pritvorskom nadzorniku.

Otuđeni predmeti, ukupne vrijednosti nekoliko stotina eura, vraćeni su oštećenoj trgovini sa sjedištem na Krku.

“Osim toga, 44-godišnji hrvatski državljanin koji je u trenutku zaustavljanja upravljao vozilom prekršajno je prijavljen temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama (iako vidno pod utjecajem opojnih sredstava odbio je provjere) i Zakona o suzbijanju zlouporaba droga (neovlašteno posjedovao nekoliko grama speeda)”, dodali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari