BANKE, FINA, POŠTA

Video | Policajac – ‘pljačkaš na romobilu’ ostaje u pritvoru, određen mu istražni zatvor. Pogledajte snimku privođenja!

Serijski pljačkaš, a bivši hrvatski policajac (33), pao je u ruke bivšim kolegama. Policija ga sumnjiči za čak 19 kaznenih djela razbojništava. Pljačkao je banke, pošte, ljekarne, trgovine i to je vrlo često. Imamo ekskluzivnu snimku njegovog privođenja na sud

Zagrebačka policija uhitila je svog bivšeg kolegu zbog jučerašnje pljačke banke u Radničkoj ulici u Zagrebu. Povezuju ga s više pljački, od čega su se na njegovoj meti našle i poslovnice FINA-e te pošte. Nakon uhićenja, bivši policajac završio je kod pritvorskog nadzornika, a onda je priveden na ispitivanje.

Danas donosi ekskluzivnu snimku dovođenja bivšeg policajca na sud.

Kako saznajemo, čeka ga istražni zatvor.

Podsjetimo, prilikom pljački osumnjičeni se nije obazirao na doba dana te bi maskiran dolazio do trgovina, poslovnica igara na sreću, pošti, ljekarni, banaka i poslovnica za promet novcem, u koje bi ulazio te uz prijetnju pištoljem od zaposlenika otuđivao novac. Nakon izrečenih prijetnji, zaštitarima bi oduzimao službeno oružje i odnosio ga sa sobom, a isto je činio i s novcem koji su mu predavali zaposlenici u strahu za vlastiti život, priopćila je policija

Nakon počinjenih razbojništva 33-godišnjak bi se dao u bijeg, odnosno u šest je slučajeva pobjegao vozeći se na električnom romobilu s kojim se i dovezao, dok je u jednom slučaju pobjegao a da ništa nije ukrao, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari