'GRAĐEVINAR IZ PAKLA'

Riječanin (45) platio 36-godišnjaku da mu adaptira stan. Od radova ni ‘r’, a ostao je i bez velike svote novca!

Foto: Riportal

Pod sumnjom u počinjenje prijevare, protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u izviješću policije.

Kaznenim djelom prijevare oštećen je 45-godišnji hrvatski državljanin koji je u srpnju prošle godine s odgovornom osobom riječke tvrtke, 36-godišnjim hrvatskim državljaninom, potpisao ugovor o izvođenju građevinskih radova u stanu na području Rijeke, ali ti radovi nikada nisu provedeni.  

“Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka utvrđeno je da spomenuti 36-godišnjak, u nakani da za sebe ostvari protupravnu imovinsku korist je sklopio predmetni ugovor.

Naime, iako je znao da nema za te radove potrebna znanja, alate i iskustvo, uvjerio je oštećenika u ostvarenje istih te od njega preuzeo novac za predujam. Budući da te radove nije napravio niti vratio novac, materijalno ga je oštetio za oko 5800 eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijevare, protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari