ULOVIO GA DRUGI POLICAJAC?

Policajac uhvaćen kako šmrče kokain; U službeni automobil pozvao i prijatelja

Policajac je doveden u pritvor, a protiv njega će se pokrenuti i disciplinski postupak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad jednim od policajaca Policijske uprave ličko-senjske, zbog toga sumnje da je počinio kazneno djelo omogućavanja trošenja droga, prenose Vijesti.hr.

Naime, nesretni je policajac uhvaćen kako 21. prosinca na području Plitvičkih Jezera, za vrijeme obavljanja službe u civilu, i to u službenom vozilu, zajedno s 35-godišnjim poznanikom šmrče kokain.

Osumnjičeni je policajac nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku te je protiv njega podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također je jučer udaljen iz službe te će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu, izvijestila je ličko-senjska policija.

“Policijska uprava ličko-senjska najoštrije osuđuje ovakvo, posebice za policijske službenike, nedopustivo ponašanje. Postupali smo po određenim sumnjama koje su nažalost na kraju potvrđene. Iako je počinitelj otkriven i procesuiran, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinca nanijeta je šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana”, dodali su iz PU ličko-senjske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari