UKRALA MU I NOVČANIK

Policija iznijela detalje tučnjave na Delti: Muškarac i žena napali 52-godišnjaka, tukli su ga i dok je ležao na podu! I to nije sve…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz kaznenu prijavu državnom odvjetništvu, oboje osumnjičenika je predano pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela tjelesna ozljeda i teška krađa.

“Riječ je o osumnjičeniku starosti 39 godina i 37-godišnjoj osumnjičenici koje policija sumnjiči da su u srijedu, 4. rujna oko 20.30 sati, na području Delte u Rijeci se prvo verbalno sukobili s 52-godišnjim hrvatskim državljaninom, a potom ga i fizički napali te ga zadavši mu više udaraca srušili na pod i nastavili tući.

Pri tome je 37-godišnjakinja iz džepa mu otuđila novčanik s novcima i dokumentima oštetivši ga za najmanje 30 eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđenom 52-godišnjaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, oboje spomenutih osumnjičenika je kaznena prijavljeno nadležnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, a 37-godišnjakinja i za počinjenje teške krađe. Uz kaznenu prijavu predani su pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari