POLICIJA MOLI GRAĐANE ZA POMOĆ: Nema ga već četiri dana, ako vidite nestalog 15-godišnjaka javite nadležnima!

Policija moli građane da obrate pozornost na javnim mjestima poput autobusnih ili željezničkih kolodvora te ako vide nekog tko odgovara opisu mladića da nazovu broj 192

Potraga za nestalim 15-godišnjakom Davorinom Štefuljem, učenikom čakovečke Tehničke škole iz međimurskog naselja Trnovec, ušla je u treći dan, priopćila je u utorak međimurska policija.

Nakon što je jučer zbog slabije vidljivosti nakon 18 sati zaustavljeno pretraživanje, policija i pripadnici HGSS-a Stanice Čakovec u jutarnjim satima opet su izašli na teren.

Kako je za Hinu izjavio glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal potraga se proširila. Osim zadnje lokacije mobitela kod Nedelišća pretražuje se i mjesto prebivališta nestalog mladića. U akciju traženja uključili su se i pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog dijela Međimurske županije i brojni volonteri.

nestao2

(Nestali.hr)

PU međimurska je dojavu o nestanku 15-godišnjeg Davorina Štefulja dobila u subotu, 26. studenoga, nakon što se mladić oko 14 sati udaljio od kuće u nepoznatom smjeru.

U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu, traperice i sive tenisice (tzv. Conversice). Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju.

Policija moli građane za suradnju i da obrate pozornost na javnim mjestima poput autobusnih ili željezničkih kolodvora te ako vide nekog tko odgovara opisu mladića da nazovu broj 192.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari