POLICIJA MOLI ZA POMOĆ – jeste li vidjeli kradljivce žileta u Crikvenici?

Policija moli pomoć građana kako bi pronašla moguće kradljivce žileta iz trgovine u Crikvenici. Sve informacije o dvojici lopova mogu se dojaviti anonimno.

Crikvenička policija provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe počinjenog 31. svibnja ove godine u trgovini u Ulici braće Brozičević u Crikvenici. Prema dosadašnjim saznanjima sumnja se da su kazneno djelo počinila dvojica za sada nepoznatih počinitelja, koji su otuđili više komada originalnih pakiranja žileta čime su tvrtku iz Zagreba oštetili za oko 3.600 kuna.

Policija-objavila-snimke-Prepoznajete-li-kradljivce-iz-crikvenicke-trgovine_ca_large

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućih počinitelja te se mole građani ukoliko raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijestite Policijsku postaju Crikvenica na telefon 051/439 010 ili 439 039, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari