ODBIO JE I TESTIRANJE

Policija na području Klenovice 55-godišnjaku pronašla 56 grama kokaina u vozilu

Luka Stanzl/Pixsell

Provedenom pretragom vozila osumnjičenog 55- godišnjaka pronađeno je oko 56 grama droge kokain za koju se sumnja da je posjedovao radi daljnje preprodaje

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Policija ga je u srijedu, 16. prosinca, oko 18.30 sati zatekla tijekom redovnog nadzora u prometu na DC 8 kod Klenovice gdje je upravljao osobnim vozilom marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka. Pri tome je odbio testiranje na prisutnost opojnih sredstava pa je zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji priveden u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. U sklopu istraživanja provedena je pretraga doma i vozila kojim se 55- godišnjak koristi i u kojem je pronađeno oko 56 grama droge kokain za koju se sumnja da je posjedovao radi daljnje preprodaje.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 55-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za  kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Također je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari