NEDOZVOLJENA TRGOVINA

I TOGA IMA!?! Policija na riječkom području otkrila ilegalnu točionicu goriva! Muškarac (48) “usput” dilao i švercani duhan

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija ga sumnjiči da je od početka prosinca prošle do kraja studenoga ove godine na području Rijeke nedozvoljeno trgovao duhanskim proizvodima i gorivom

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela nedozvoljena trgovina.

Policija ga sumnjiči da je od početka prosinca prošle do kraja studenoga ove godine na području Rijeke nedozvoljeno trgovao duhanskim proizvodima i gorivom.

Naime, u namjeri stjecanja protupravne imovinske koristi u najmanje pet navrata prodao je duhanske proizvode bez nadzornih markica nadležnog ministarstva po cijeni nižoj od tržišne.

Također, u istom razdoblju i na istom mjestu je u najmanje 23 navrata neovlašteno prodao naftne derivate, odnosno gorivo za motorna vozila. Navedeno gorivo je naplaćivao po nižoj cijeni te ga osobno utočio u spremnike vozila vozača koji su se dovezli do njega.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 48-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Ovo kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s carinskim službenicima Područne jedinice – Službe za mobilne jedinice Rijeka, koji su u odnosu na 48-godišnjeg hrvatskog državljanina poduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari