VEĆ JE POKUŠAVAO

Policija na Školjiću uhatila provalnika (47) na djelu!

Ilustracija

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 47-godišnjak dva tjedna ranije također pokušao provaliti u isti objekt na štetu ugostiteljskog društva iz Rijeke

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Riječ je o počinitelju kojega su u noći 30. prosinca zatekli policijski službenici u počinjenju provale u ugostiteljski objekt na području Školjića u Rijeci. Prilikom zatjecanja na djelu kod počinitelja su pronađeni i predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela, ali i oko pet grama droge canabis koju ju neovlašteno posjedovao.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je dva tjedna ranije također pokušao provaliti u isti objekt. Ovim kaznenim djelima oštećeno je ugostiteljsko društvo iz Rijeke, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Osumnjičeni 47-godišnjak je po završetku istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za dvije teške krađe u pokušaju kao i za kazneno djelo izrada i nabavljanje oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela.

Osim toga je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari