GOTOVA POTRAGA

Uhićen mladić koji je automobilom pokosio 20-godišnjeg policajca u Splitu

Kako se neslužbeno doznaje , Božić se nije predao nego ga je pronašla policija ‘na temelju operativnih podataka’

Uhićen je Ivan Božić, mladić koji je jučer automobilom udario 20-godišnjeg policajca u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija.

Policijski vježbenik u noći na srijedu vozaču je signalizirao palicom sa svjetlosnim signalom da stane sa strane, ali se vozač uopće nije zaustavio, nego je nastavio voziti, udario mladog policajca, odbacivši ga 12 metara i potom pobjegao.

Teško ozlijeđeni prometni policijski vježbenik i dalje je u bolnici, prema posljednjim informacijama stanje mu je stabilno, ali​ je i dalje pod intenzivnim nadzorom liječnika.​

Jučer se oglasio i otac Ivana Božića, pozivajući ga da se preda, ali je istaknuo i da se vjerojatno boji odmazde.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna, Božić se nije predao nego ga je pronašla policija nedaleko trgovačkog centra ‘Solin Građa‘.

“Nije imao šanse, pokušao se sakriti u jednoj kući. Operativnim radom smo saznali gdje je i uhitili ga. Nije bilo pregovora “, rekao nam je izvor koji je sudjelovao u potrazi za bjeguncem, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari