NARKO LANAC

Policija nakon 5 godina pronašla 36-godišnju Slovenku koja je u Rijeci prodavala heroin i kokain

Ilustrativna fotografija: Sasa Miljevic/PIXSELL

U suradnji sa Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, prikupljenim molekularno-genetskom analizom uzoraka predmeta oduzetih i vještačenih utvrdilo se da je počiniteljica 36-godišnja slovenska državljanka 

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjom državljankom Republike Slovenije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Kriminalističkim istraživanjem je otkriveno kako je 36-godišnja osumnjičenica tijekom 2017. i 2018. godine u dva navrata na području Rijeke prodala drogu heroin i kokain dvojici hrvatskih državljana u namjeri daljnje preprodaje. Oni su tada uhvaćeni s tom drogom i kazneno procesuirani, dok je od 36-godišnje Slovenke, pod sumnjom da je dio narko lanca, uzet bio uzorak za daljnje istraživanje.

U suradnji sa Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, prikupljenim molekularno-genetskom analizom uzoraka predmeta oduzetih i vještačenih utvrdilo se da je 36-godišnjakinja dovezla, odnosno, prodala spomenutu drogu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena Slovenka je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari