POLICIJA O SUSRETU RIJEKE I OSIJEKA Privedeno pet osoba, jedna zbog „vrijeđanja moralnih osjećaja građana“!?

Veličanstvena atmosfera

Sinoć je na stadionu Rujevica u Rijeci odigrana nogometna utakmica između HNK “Rijeka” i HNK “Osijek” iz Osijeka koju je pratilo oko 4.700 posjetitelja.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvješćuju kako je “ukupno, prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno pet osoba, starosti od 19 do 38 godina”.

Kako kažu u PU, od spomenutih osoba “četiri su osobe privedene zbog omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika, kao i zbog alkoholiziranosti, dok je jedna osoba privedena zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana”.

Sve navedene osobe će biti prekršajno sankcionirane sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno, prema Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Ovome dodajmo da već neko vrijeme kod dijela navijača tinja veliko nezadovoljstvo zbog „neopravdano represivnog ponašanja policije i redara spram riječkih navijača“, o čemu ćemo izvijestiti u narednom razdoblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari