ZAVRŠEN OČEVID

Policija o tragediji kod tunela Učka: Poginuo 28-godišnjak, nesreću skrivio 22-godišnji vozač kombija

Foto: Čitatelj

Jutros oko 5 sati dogodila se prometna nesreća na autocesti A8 u blizini tunela Učka u kojoj je smrtno stradao 28-godišnji vozač.

!Do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnji vozač kombi vozila marke Citroen, zagrebačkih registracijskih oznaka, upravljajući vozilom iz smjera Matulja u smjeru Istre, prešao na suprotnu stranu te udario u kombi vozilo marke Iveco, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin.

Potom je kombi vozilo Citroen udarilo u teretno s priključnim vozilom marke MAN, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara 28-godišnjak je teretnim vozilom udario u zaštitnu metalnu ogradu.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Foto: Čitatelj

Vozač teretnog vozila prevezen je u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći gdje je i preminuo.

Vozač kombi vozila marke Citroen nalazi se u KBC Rijeka te su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, dok je vozač kombi vozila marke Iveco lakše ozlijeđen.

U vremenu od 5 do 08,04 sati promet na autocesti A8 bio je u potpunosti zatvoren, a u vremenu od 08,04 do 10,40 sati se odvijao naizmjenično kroz krajnje desnu prometnu traku za smjer Pule.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari