STRAŠNO IŽIVLJAVANJE

POLICIJA OBJAVILA DETALJE MALTRETIRANJA MLADIĆA: Udarali su ga, tražili 2000 kuna, a spominje se i marihuana

Screenshot video

Tijekom događaja fizički su ga napadali, udarajući ga po tijelu i glavi. Nadalje, u cilju podmirenja navodnog duga, 19-godišnjak je 23. kolovoza 2020. godine, maloljetniku predao i motor, koji mu je isti vratio, navodeći mu kako više nema dugova

PU splitsko-dalmatinska objavila je detalje kriminalističkog istraživanja zbog iživljavanja nad mladićem koji je potresao Hrvatsku.

Utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su 22. kolovoza 2020.godine na području Kaštel Štafilića s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, od oštećenog 19-godišnjaka tražili da im donese 2 tisuće kuna.

Nije tražio pomoć liječnika

Tijekom događaja fizički su ga napadali, udarajući ga po tijelu i glavi. Nadalje, u cilju podmirenja navodnog duga, 19-godišnjak je 23. kolovoza 2020. godine, maloljetniku predao i motor, koji mu je isti vratio, navodeći mu kako više nema dugova. Nakon događaja 19-godišnjak nije zatražio liječničku pomoć.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su 19-godišnjak i maloljetnik ostvarili obilježja kaznenih djela Iznuda ( čl.243 st.3 KZ-a)  i Neovlaštena proizvodnja i promet drogama (čl.190.st.2. KZ-a).

Istraga se nastavlja

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje ovog događaja i nadalje se nastavlja”, priopćili su iz policije.

Podsjetimo, društvenim mrežama protekloga je vikenda kružila snimka maltretiranja mladića s navodno posebnim potrebama. Na snimci se vidi kako mladića udaraju rukama, a u jednom trenutku jedan od prisutnih udara ga i nogom u glavu.

Treći mladić na snimci je sve promatrao, a četvrta osba je cijeli incident snimala.

Danas.hr/Net.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari