OSUMNJIČENI U PRITVORU S KAZNENOM PRIJAVOM

Policija objavila detalje o ubojstvu na Rabu: Mlađi muškarac izudarao starijeg do smrti

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Rab proveli su kriminalističko istraživanje na okolnosti smrti muške osobe u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba, 31. siječnja ove godine.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da se 26-godišnji hrvatski državljanin verbalno sukobio s 58-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg je potom fizički napao zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave.

Oštećeni 58-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog sumnje da je na štetu 58-godišnjaka počinio kazneno djelo ubojstva, policija protiv osumnjičenog 26-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari