UŽAS U SPLITU

Policija objavila fotografije automobila za kojim traga: Vozač udario policajca i pobjegao!

Foto: MUP

Mladi policijski službenik zbrinut je u bolnici s teškim i po život opasnim ozljedama, a policija traži nepoznatog vozača koji ga je udario automobilom

Noćas oko 0.50 sati u Splitu je nepoznati vozač automobilom udario mladog, 20-godišnjeg policijskog službenika. Ovaj je vozaču, provodeći redovnu policijsku kontrole, izdao naredbu da se zaustavi, međutim vozač se na to oglušio i bez usporavanja i zaustavljanja automobilom udario policajca, pišu 24 sata.

U tijeku kriminalističko istraživanje

Potom je pobjegao s mjesta događaja. Mladi policajac završio je u bolnici s teškim i po život opasnim ozljedama i ostat će ondje na daljnjem liječenju.

O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika. Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanja, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Slobodna Dalmacija javlja kako policija slučaj zasad vodi kao pokušaj ubojstva službene osobe i da je vozač za kojim traga policija bio u crnom Golfu 7, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari