TRAGIČNA POGREŠKA

Policija otkrila detalje jutrošnje prometne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U prometnoj nesreći između Novog Vinodolskog i Senja smrtno je stradalo troje hrvatskih državljana

Na DC 8, na području Sibinja Krmpotskog, jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj je, nažalost, troje hrvatskih državljana smrtno stradalo.

Nesreća se dogodila oko 8 sati kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je pritom udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka što se kretalo iz suprotnog smjera.

Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93-godine.

Zbog zadobivenih teških ozljeda, troje talijanskih državljana su prevezeni u KBC Rijeka poradi pružanja liječničke pomoći.

Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje.

Promet navedenom dionicom ceste tijekom provedbe očevida, kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka, odvijao se naizmjence jednim prometnim trakom od 9 do 12 sati kada je normaliziran.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari