DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA

Policija otkrila kako je do smrti pretučen mladi vojnik: ‘Posvađali su se, a onda ga je srušio. I nastavio udarati…’

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija se oglasila o tragičnom događaju uslijed kojih je od zadobivenih ozljeda preminuo mladi 21-godišnji hrvatski vojnik

Policija se oglasila o tragičnom događaju uslijed kojih je od zadobivenih ozlijeda preminuo mladi 21-godišnji hrvatski vojnik.

Podsjećamo, sumnja se da ga je na smrt prebio njegov najbolji prijatelj.

“Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti”. Naime, osumnjičeni je u subotu 15. travnja 2023. oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave”, naveli su iz policije.

Nastavio ga je udarati

“Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. travnja u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo”, dodaju iz policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, dodali su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari