METAK ISPALJEN S RUJEVICE

Policija otkrila tko je propucao staklo prozora na zgradi Pravnog fakulteta u Rijeci

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

​Osumnjičeni 38-godišnjak je kazneno prijavljen za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom te je i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 38-godišnjak 6. srpnja oko 15 sati ispred kuće na području Rujevice u Rijeci pucao iz vatrenog oružja (pištolja) te je pogodio staklo zgrade visokoobrazovne ustanove u Rijeci. Pri tome je na staklu jedne od prostorija navedene ustanove ostalo zrno metka. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Završetkom istraživanja, 38-godišnji osumnjičenik je zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari