NEUGODAN NOĆNI 'PROVOD'

Žestoka tučnjava u narodnjačkom klubu na Krku, četiri Slovenca ozlijeđena u sukobu s zaštitarima

Foto: Riportal

U noćnom klubu Onyx u mjestu Punat na otoku Krku došlo je do tučnjave između zaštitara kluba i skupine gostiju. U tučnjavi su ozlijeđena četiri Slovenca a čini se kako je osim njih u naguravanju sudjelovalo još nekoliko ljudi.

Događaj je potvrdila riječka policija:

“Sinoć je u ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira, pri čemu su četiri strana državljana, Slovenaca, ozlijeđena i prevezeni su u KBC Rijeka. Oni su u međuvremenu pušteni, ali kriminalističko istraživanje i dalje traje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja”, potvrdili su nam u riječkoj policiji.

Iz KBC-a Rijeka potvrdili su da su jučer zaprimili četiri Slovenca.

“Oni su bili na hitnom traktu, obrađeni su i nakon toga su pušteni. Svi su imali lakše tjelesne ozlijede”, izvijestili su iz riječkog KBC-a.

24sata objavio je snimku dijelova tučnjave iz koje nije razvidno kako je došlo do sukoba i tko ga je započeo. Snimku možete pogledati OVDJE.

Na snimci tučnjave vidi se da su mladići iz Slovenije sukobili sa zaštitarima kluba. Jednog mladića je zaštitar nokautirao, drugi leži bez svijesti. Jedan mladić leži u lokvi krvi, srećom netko ga je okrenuo na bok kako se ne bi ugušio.

“Strašno je što su im radili. Tako ih mlatiti… Pa dečku su otvorili lubanju. Oni bi trebali štititi ljude i eventualno izbaciti van one koji rade nered, a ne ovo. Lica su im bila deformirana od zadobivenih udaraca. Mlatili su ih i u nesvijesti. Nadam se da će odgovarati za ovo”, ispričala je čitateljica 24sata o šokantnoj snimci s Krka.

Uskoro se od policije očekuje detaljnije izvješće o ovom događaju koji je sigurno zainteresirao širu javnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari