VIŠE OD 100 KONTEJNERA

Galerija | Policija otkrila uzrok požara na plastičnim spremnicima u Bakarcu

U nedjelju popodne gorjeli su kontejneri za miješani i komunalni otpad KD Čistoće koji se nalaze na platou pored igrališta na Sansovu u Bakarcu

Više od stotinu odloženih kontejnera za otpad izgorjelo je u nedjelju u Bakarcu, a požar, u kojem nije bilo ozlijeđenih, uzrokovan je otvorenim plamenom, izvijestili su iz primorsko-goranske policije.

U priopćenju navode da je u nedjelju u popodnevnim satima u Bakarcu kod Kraljevice izbio požar odloženih kontejnera za otpad, a požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Vežica i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kraljevica.

Prema prvim procjenama, materijalna šteta cijeni se na više tisuća eura.

Obavljenim očevidom isključen je tehnički uzrok požara te je utvrđeno da je požar uzrokovan otvorenim plamenom koji je zahvatio kontejnere za otpad uslijed čega je više od stotinu u potpunosti izgorjelo, naveli  su iz policije dodavši da se nastavlja s utvrđivanjem relevantnih činjenica o izbijanju požara.

Požar je lokaliziran u 17:29 sati, a intervencija vatrogasaca završila je u 19:22 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari