VREBAJU NA SVE STRANE

U Istri uhićeni pedofili: Nijemac u kampu snimao dijete dok se tuširalo, Belgijac snimao i fotografirao djecu

Ilustracija. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Oba slučaja dogodila su se istoga dana. Kako bi pronašli predmete koji su povezani s kaznenim djelom, policajci su temeljem sudskog naloga pretražili prostore, vozila i mobitele koje osumnjičeni koriste

Dvojica muškaraca uhićeni su zbog snimanja djece, priopćila je istarska policija. U prvom slučaju pulska policija sumnja da je 61-godišnji Nijemac iskoristio djecu za pornografiju. Sumnjiči se da je snimao nago dijete dok se tuširalo u kampu na području Premanture, a sve se dogodilo u srijedu, 7. lipnja oko 19 sati.

Kriminalističko istraživanje rovinjske policije pokazalo je da je u drugom slučaju 57-godišnji Belgijac uhićen zbog sumnje da je mobitelom snimao i fotografirao djecu u naturističkom kampu u poslijepodnevnim satima istoga dana kada se dogodio i prvi slučaj. Zaustavili su ga zaštitari, a potom su ga i zadržali do dolaska policije koja ga je uhitila i privela u postaju.

Kako bi pronašli predmete koji su povezani s počinjenjem kaznenog djela, policijski su služebnici temeljem sudskog naloga pretražili prostore, vozila i mobitele koje osumnjičeni koriste. Osumnjičeni dvojac priveden je u istarsku policiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari