27 PREKRŠAJA

Policija pojačano nadzirala motocikliste; Bilo je pijanih i bez položenog ispita, s neregistriranim motociklima…

Foto: M.L./Riportal

U spomenutom razdoblju evidentirano 27 prekršaja od kojih je 12 prekršaja vozača mopeda te 15 prekršaja motociklista

Policijski službenici su na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske u siječnju proveli niz aktivnosti u nadzoru vozača s ciljem veće razine sigurnosti u cestovnom prometu.

Kroz preventivno-represivne akcije između ostalih je povećana pozornost bila usmjerena na vozače mopeda i motocikala te osobe koje se na njima prevoze.

U spomenutom razdoblju evidentirano 27 prekršaja od kojih je 12 prekršaja vozača mopeda te 15 prekršaja motociklista. Četiri prekršaja prekoračenje brzine počinili su motociklisti, dok je pet prekršaja vožnje bez položenog ispita zabilježeno kod vozača mopeda.

Također je zabilježeno pet prekršaja vozača mopeda i motociklista upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Zabilježena su tri prekršaja motociklista upravljanja neregistriranim vozilom.

VIDEO DANA:

Osim navedenih prekršaja evidentirano deset prometnih nesreća u kojima su sudjelovali vozači mopeda ili motocikla. U njima su teško ozlijeđena četiri motociklista, dok su po jedan vozač mopeda i motocikla lakše ozlijeđeni.

“Aktivnosti nadzora vozača u prometu nastavit će se i u sljedećim mjesecima, a kako bi se ostvarila što veća razina sigurnosti za vozače, kao i sve ostale sudionike u prometu.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari