EVO ŠTO SU SVE PRONAŠLI

Policija pretražila dom 28-godišnjaka; Pronašli su mu razno oružje koje je neovlašteno posjedovao

Ilustracija

Policija je oduzela automatsku pušku, razne pištolje, streljivo…

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, stoji u izviješću.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na crikveničkom području obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika.

Pretragom su pronađeni i oduzeti sljedeći predmeti: automatska puška, revolver, pištolj, plinski i signalni pištolj, ručna bomba M 75, više komada spremnika za pištolj i automatsku pušku, 570 komada streljiva raznih kalibara te nekoliko cijevi za pištolj i drugih dijelova oružja.

Sumnja se da je 28-godišnji osumnjičenik neovlašteno nabavljao i posjedovao pronađene predmete, radi čega je i kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari