OŠTETIO ZA 1600 EURA

ETO, AKO VAM KASNI… Mladi (21) poštar na riječkom području umjesto da isporuči novac – eure zadržavao za sebe!

Foto: Riportal

Policija 21-godišnjaka sumnjiči da je tvrtku i nekoliko hrvatskih državljana materijalno oštetio za 1600 eura, stoji u izviješću.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjera.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je za 21-godišnjaka da je kao djelatnik poštanske tvrtke, između 14. veljače i 21. ožujka ove godine, zadužio nekoliko službenih dokumenata kojima je preuzeo novac. No umjesto da ga dostavi adresiranim fizičkim osobama, zadržao ga je za sebe.

Tako je osim poslodavca -tvrtku sa sjedištem u Zagrebu, materijalno oštetio i nekoliko hrvatskih državljana za gotovo 1600 eura.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari