KAZNENO PRIJAVLJEN

Policija pronašla lopova koji je 2019. na Kozali ukrao moped mladiću i danima se ”vozikao” na njemu

Foto: Riportal - (M.L.)

Policija je 45-godišnjaka kazneno prijavila jer je u srpnju 2019. u Rijeci otuđio moped marke „Gilera Runner 50“ te se istim koristio do 4. kolovoza 2019. kada je vozilo pronađeno i vraćeno vlasniku

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima crikveničke policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Policija ga sumnjiči da je 21. srpnja 2019. godine na području Kozale u Rijeci otuđio moped marke „Gilera Runner 50“, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 25-godišnjeg hrvatskog državljanina, a u vrijednosti oko 15 000 kuna. Spomenutim vozilom se koristio do 4. kolovoza 2019. kada je isti pronađen na području Zameta u Rijeci te je i vraćen vlasniku.

Poradi osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, 45-godišnjak je po završetku istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari