KAZNENO PRIJAVLJEN

Policija pronašla mladića (21) koji je u Matuljima ukrao dio stroja vrijedan čak 46 tisuća kuna

Foto: Riportal/mrtransport.com

Policija 21-godišnjaka sumnjiči da je u svibnju 2020. godine provalio u kontejner iz kojega je otuđio tzv. grajfer, dio s građevinskog stroja, vrijednosti oko 46 000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Policija ga sumnjiči da je u svibnju prošle godine na području Matulja na gradilištu provalio u kontejner iz kojega je otuđio korpu za prijenos predmeta, tzv. grajfer, s građevinskog stroja, vrijednosti oko 46 000 kuna i u vlasništvu opatijske tvrtke. Tijekom kriminalističkog istraživanja je spomenuti dio stroja pronađen i vraćen vlasnicima.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa provaljivanjem, 21-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari