ČAK 6 STRANIH DRŽAVLJANA

Policija spriječila krijumčarenje osoba

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar i Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom državljana Gruzije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

U nedjelju, 22. listopada u poslijepodnevnim satima na autocesti A 6, kod čvora Delnice policijski službenici zaustavili su osobno vozilo litavskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao državljanin Gruzije, dok se u vozilu nalazilo šest stranih državljana za koje je utvrđeno da su tražitelji međunarodne zaštite.

Jučer u popodnevnim satima, u Vrbovskom je zaustavljeno kombi vozilo francuskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao državljanin Gruzije, a koji je prevozio više stranih državljana koji su zatražili međunarodnu zaštitu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su kazneno prijavljeni državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari