PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

Policija u Crikvenici privela provalnika; Branio ga prijatelj koji je prijetio policiji pa i on završio u pritvoru

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške krađe provaljivanjem, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim i još jednim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške krađe.

Policija 69-godišnjaka sumnjiči da je tijekom postupanja policijskih službenika, jučer na području Novog Vinodolskog, a vezano za privođenje spomenutog drugog hrvatskog državljanina za kojim je bila raspisana potraga zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, tom priliku policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje.

Priveden je na kriminalističko istraživanje zajedno s drugim osumnjičenikom za kojega je utvrđeno da je 17. siječnja ove godine provalio u obiteljsku kuću na području Novog Vinodolskog iz koje je otuđio novac. Time je materijalno oštetio hrvatsku državljanku, 69-godišnju vlasnicu.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela prijetnje i teške krađe provaljivanjem, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari